Nu tar jag helg!!

Hello!
Nu tar jag helg eller ja det gjorde jag redan vid två idag men jaja. Haft enu en awesome vecka på praktiken och nu har jag alltså gått hälften och har bara 2 veckor kvar. Det är lite synd men det ska endå bli skönt på nått sätt.
Idag har jag ju till och med orkat och haft tid att träna 😄 Va så skönt då jag inte gjort det på ganska exakt 2 veckor, men frågar ni mig imorgon kommer jag nog inte tycka det var lika skönt.. Har nämligen en känsla av att jag kommer drabbas av träningsvärken från helvetet 😈 
Tränade alltså i 1,5 timme, brukar normalt kanske träna 40 min per gång men nu drog jag till ordentligt (och det behövdes verkligen).
Nä men om jag nu tar mig upp ur sängen imorgon blir det nog att fara på stan och julklappshandla lite och så måste jag plugga. Och nu är det inte bara plugga om jag eventuellt orkar utan jag måste verkligen komma igång ordentligt. Tur jag har lång helg 😊
Men ikväll ska jag slappa (som vanligt 😂😂) 
Inte vackraste bilden, men det va inte lätt att se neutral ut när man va anfådd som jag vet inte vad och jag skakade så jag knappt kunde hålla mobilen stilla 😂😂Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0