4e advent!

Då var det 4e advent idag och på lördag är det alltså julafton. Julafton är en så mysig högtid tycker jag och helst när man har nära och kära omkring sig. 
Det är som så kul att få pynta, tända ljus, slå in packet och så baka förstås 😊
Har faktiskt inte bakat än men funderar på om man kanske ska göra det imorgon. Göra typ praliner, baka aromkaka och dumlekakor 😄 Kanske inte blev nått juligt men det är nått gott iallafall. 
Praktisk prov på KTC har jag imorgon också, är egentligen ganska lugn över det så det ska nog gå bra. Efter det blir det gymmet och sen förhoppningsvis hem och baka. 
Men nu ikväll har jag planerat att plugga lite grann, har bestämt att innan det här året är slut ska jag ha hunnit gått igenom allt inför tentan (hur nu det det ska gå till 😪) Nä men det är bara ha diciplin till att verkligen plugga så ska det nog gå bra.. tror jag.
När jag anser att jag pluggat färdigt blir det nog att se film och sova. Hade jag inte haft praktiskt prov imorgon hade jag nog åkt lastbil inatt men så ska jag ju upp typ halv 8 så det blev inget av. 
Ha en bra söndag kväll hörrni!❤
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lalliiz.blogg.se

Mitt namn är Laila, jag är 20år och pluggar till sjuksköterska. Jag bor i Skellefteå tillsammans med min sambo och mina två älskade katter. Detta kommer bli en blogg om lite allt möjligt i mitt liv. Se vad jag har för mig om dagarna, hur mitt plugg går, min vardag när jag inte pluggar osv osv.

RSS 2.0